Tre vinnare har nu lottats fram ur kategorin samtliga ord. Alla tre hade maxpoäng och kommer att kontaktas via e-mail.

För att uppmuntra barn, ungdomar och vuxna att lära sig mer om sin tro och religion belönas vinnarna med var sitt exemplar av boken: ”Den heliga ande och hans verk i oss” skriven av Påve Shenouda 3.

Highscorelistorna kommer att nollställas under en dagen och en ny poängräkning är nu plats. Detta innebär att man kan skrapa ihop mycket mer poäng på varje fråga och det blir lättare att se vilka som svarat snabbast. I stället för 10 personer har nu 20 personer möjligheten att kvalificera sig till high-scorelistorna

Varje månad kommer det att delas ut olika priser och nästa vinnare fastställs den 15 januari.

De som finns med på highscorelistorna, men inte angett e-mailadress kommer automatiskt att raderas. Den 15:e i varje månad lottas tre vinnare ut och listorna nollställs sedan. Därför vill vi att ni fyller i ert fullständiga namn och e-mailadresser så att ni har möjlighet att ta emot priser.

Skriv gärna vad ni tycker om programmet i gästboken.