Denna månad har 4 vinnare utsetts och det har varit de som fick högst poäng ur kategorin samtliga ord. Eftersom 2 av vinnarna fick lika mycket poäng så får de båda två ett pris var. Vinnarna kommer att kontaktas via e-mail.

För att uppmuntra barn, ungdomar och vuxna att lära sig mer om sin tro och religion belönas vinnarna med var sitt exemplar av boken: ”Den heliga ande och hans verk i oss” skriven av Påve Shenouda 3.

Highscorelistorna har nu nollställts och varje månad kommer det att delas ut priser. Nästa vinnare fastställs den 15 januari.

De som finns med på highscorelistorna, men inte angett e-mailadress kommer att raderas. Den 15:e i varje månad lottas tre vinnare ut och listorna nollställs sedan. Därför vill vi att ni fyller i ert fullständiga namn och e-mailadresser så att ni har möjlighet att ta emot priser.

Skriv gärna vad ni tycker om programmet i gästboken.