Under Februari månad fick vi tre nya vinnare av S:t Efraims språkprogram.

SOKU Sverige gratulerar följande vinnare:

Emanuel Tas – 561p
Helena Yevno – 561p
Rafael Yevno – 557p

De kommer alla att belönats med boken ”Den heliga ande och hans verk i oss” skriven av Påve Shenouda den III. Eftersom en av dem även vann förra månaden kommer han att belönas med ett annat pris.

SOKU Sverige ber om ursäkt för att programmet har innehållit en del buggar och inte alltid fungerat som det ska. Just nu har vi också problem med att poängen ej syns på highscorelistorna. Detta är något som kommer att åtgärdas men på grund av tidsbrist och annat har vi tyvärr inte hunnit med detta än.

Highscorelistorna kommer att nollställas igen den 15 mars och då kommer även nya vinnare att utses. De tre bästa ur kategorin ”samtliga ord” kommer att bli de lyckliga vinnarna.

De som finns med på highscorelistorna, men inte angett e-mailadress kommer att raderas. Den 15:e i varje månad utses tre vinnare och listorna nollställs sedan. Därför vill vi att ni fyller i ert fullständiga namn och e-mailadresser så att ni har möjlighet att ta emot priser.

SOKU-Sverige