På grund av att S:t Efraims språkprogram har innehållit en del buggar och annat underhåll har gjorts på programmet så har det stått still ett tag, men nu har programmet flyttats från Learningplant till soku.org och fungerar återigen som det ska. Därför kommer vi börja köra igång prisutdelning igen.

Highscorelistorna kommer att nollställas den 1 juli och den 1 aug kommer de tre personer som får högst poäng i en av kategorierna att bli vinna ett pris. De kommer att belönats med boken ”Den heliga ande och hans verk i oss” skriven av Påve Shenouda den III.

De som finns med på highscorelistorna, men angett en ogiltig e-mailadress kommer att raderas. Den 1:a i varje månad utses tre vinnare och listorna nollställs sedan. Därför vill vi att ni fyller i ert fullständiga namn och e-mailadresser så att ni har möjlighet att ta emot priser.

Välkommen in att spela!

SOKU-Sverige