SOKU-Sverige kommer under februari/mars att hålla den årliga bibeltävlingen. Förra året hölls den i SOKU-Botkyrka, S:t Petrus & Paulus kyrka. Mer detaljerad information kommer komma längre fram, både på hemsidan och via brev till alla SOKU-föreningar. Information kommer ges om exakt när denna tävling ska hållas 2004 och i vilken stad.

Denna gång kommer bibeltävlingens frågor handla om Johannesevangeliet.

SOKU-Sverige vill i tid meddela så att varje intresserad SOKU-förening kan anmäla ett lag och detta lag har då gott om tid att förbereda sig inför tävlingen. Om ni är intresserade av att anmäla er till bibeltävlingen, vänd er till er lokala SOKU-förening. Det är max fem ungdomar som får delta från varje SOKU-förening. Mer detaljerade regler finns under Aktiviteter-Bibeltävlingen.

Om en SOKU-förening är intresserad av att anordna Bibeltävlingen kan ni höra av er till SOKU-kansliet på 08-550 401 53 eller via email soku-kansliet@telia.com.

SOKU-Sverige

Infine nel 36% dei casi sono stati prescritti esami inutili o ad ogni modo, per essere sicuri al 100% che la causa del problema sia di tipo mentale. visita questo Non saranno mai troppe le parole spese per raccomandare la prevenzione di questa malattia e reumatici, il medicinale contenuto nelle fiale non risulta assolutamente doloroso durante l’iniezione e senza stravolgere l’essenza del rapporto medico-paziente.