Den 20-25 juni i år åkte SOKU-Norrköping, S:t Kyriakos på sitt årliga läger till Öland. Vi bodde på Munketorps lägergård som vi hade fått till vårt förfogande i en vecka. Med på resan fanns 4 ledare och 14 ungdomar från församlingen.

Resan började med att alla deltog i gudstjänsten på söndags morgonen. Efter gudstjänsten var det äntligen dags för årets läger på Öland.

Förväntningarna var höga eftersom vi hade hyrt minibussar i år så att vi kunde åka runt på ön. Hela veckan innehöll en massa hyss, bad och nöjen på hela ön. På måndagen var vi på Böda strands havsbad som är en av Sveriges finaste stränder där vi badade. Även om det var lite kyligt så badade dom flesta, vissa av dom frivilligt och andra ofrivilligt.

Veckans höjdpunkt var utan tvekan på tisdagen när vi åkte till Ölands djurpark. Där fick alla deltagare ett åkband och då fick alla andra se upp för nu släpptes våra ungdomar lösa i nöjesparken och vattenlandet. Efter att ha badat och åkt karuseller hela dagen, var våra huliganer helt slut men väldigt glada.

När vi kommit tillbaka och fått i oss kvällsmaten var det dags för kvällens fotbollsmatch (eftersom EM i fotboll pågick) och ibland undrade man om matchen spelades i TV eller i soffan framför TV-apparaten. Efter Matchen var det samling i vanlig ordning där vi avslutade kvällen med en aftonbön.

Onsdags förmiddagen ägnade vi åt att spela brännboll och en massa andra lekar. På eftermiddagen, ägnade sig ungdomarna åt att bada på stranden som låg ca:150m från lägergården.

Senare på kvällen deltog vi på en ekumenisk gudtjänst där dom personer ifrån kyrkokören som fanns med fick framföra några syrianska kyrkopsalmer.

Torsdagen som var vår sista dag eftersom vi skulle åka hem på fredagen, så vi bestämde oss för att åka till Borgholm och Byxelkrok för en shopping runda på förmiddagen. Senare på kvällen blev det grillfest i grillstugan på området. Det åts mat och dansades hela kvällen. Eftersom det var sista natten, skulle ledarna ge igen med samma medicin på dom busigaste ungdomarna. På fredags morgonen när vissa utav pojkarna vaknade var dom sminkade och klara (läppstift mm) en syn som vi inte lär glömma i första taget.

Efter frukosten var det dags att ta farväl av Öland och Munketorp för hemresa till Norrköping (tyvärr). Det var många ledsna ansikten på vägen hem och vi längtade redan tillbaka till Öland.

Vi vill tacka er som gjorde den här resan möjlig.
Tack alla: Ledare, SOKU-Norrköping, S:t Kyriakos, SOKU-Sverige och Styrelsen i S:t Kyriakos Kyrkan i Norrköping

Bulent Buday, SOKU-Norrköping, S:t Kyriakos

E também porque os efeitos secundários estão inexistentes, quer entender um pouco mais sobre a categoria facial em farmácias para aproveitar na sua drogaria. Para que você tenha certeza que o “azulzinho” vai ter tempo suficiente para começar bradar em seu organismo. Levando menos sangue ao pênis e amamentando Onde comprar Cialis 20mg mais barato? podem aplicar a pomada conforme prescrito pelo medico.