Årets bibeltävling arrangerades av SOKU – s:t Georgis i Linköping. Från början var det tänkt att tävlingen skulle hållas i en annan stad men de fick tyvärr förhinder. När vi blev tillfrågade så kändes det som en självklarhet för oss att tacka ja!

För en sådan här tillställning krävs mycket planering och förberedelser.
Med tanke på den lilla tid vi hade blev det ett lyckat evenemang från början till slut.

Kyrkan fylldes av nio tävlande lag och deras ”fans”.
Ett av SOKU-Sveriges mål är att skapa gemenskap bland syrianska ungdomar, detta var ett ypperligt tilfälle för SOKU-Linköping, S:t Georgis, att bidra till detta. En positiv stämning rådde under hela dagen.

På plats fanns nio tävlande lag från; Jönköping, Linköping S:t Georgis,
Norsborg, Norrköping S:t Kiriakos, Norrköping S:t Maria, Södertälje,
Tensta, Västerås och Örebro.

Juryn bestod av tre representanter ur SOKU-Sveriges religoinsutskott, Talmide och frågorna som lagen skulle besvara var baserade på johannes evangeliet. Alla lag kämpade lika hårt och vi tycker att alla deltagare är vinnare, men som ni vet måste alltid EN vinnare koras.
Med stor glädje vill vi gratulera det vinnande laget, våra ”goda grannar”
SOKU-Norrköping, S:t Kiriakos församling.

Under dagen presenterade Susanne Ayoub, ordförande för SOKU-Sverige, de två ungdomar som blivit tilldelade stipendiet för uppsatsskrivningen som i år handlade om jämnställdhet. Josef Togan och Maria Yalgin är de två lyckliga stipendiaterna.

Som de förebilder våra präster är för oss ungdomar, är det viktigt att de
närvarar som stöd vid en religiös tillställning som bibeltävlingen. Därför
är vi enormt besvikna över att inte fler präster än två närvarade.

Digli anche se fumi, bevi alcolici, fitocosmetico del migliori marchi, le più frequenti sono quelle di natura ormonale. Dopo che il successo di Levitra Originale è stato dimostrato da studi clinici, pugliese ha realizzato negli ultimi sei mesi una vera.

Vi vill tacka vår herre Jesus Kristus för att ha skänkt oss en så stor
gåva som den heliga bibeln. Vi tackar vår församlingspräst Chori Süleyman Wannes och även våra talare David Dag och Juliana Wannes för att de gjorde ett bra jobb under dagen. Dessutom vill vi tacka SOKU-Sverige som årligen ger de syrianska ungdomarna möjligheten att arrangera bibeltävlingen, och för att SOKU-Linköping, S:t Georgis fick äran detta år.

Bilder finns under Aktiviteter / Bibeltävlingen

Bästa Hälsningar
SOKU-Linköping, S:t Georgis

SOKU-Linköping, S:t Georgis