Under förra veckan utsattes vi för intrång på hemsidan. Någon/några hade hackat sig in och raderat information och lagt ut nyheter med personliga angrepp. Intrånget har inte bara skett en gång utan två gånger under veckan, då man också har lagt ut en artikel som inte har med SOKU-Sveriges verksamhetsområde att göra.

Dock gick informationen att få tillbaka från backuper och styrelsen ber sina medlemmar om ursäkt för att informationen inte varit tillgänglig under ett par dagar.
SOKU-Sveriges styrelse ser allvarligt på händelsen och tycker att det är beklagligt att någon vill motarbeta oss genom att göra sådana här tråkiga saker mot en ideellt arbetande organisation, där styrelsen lägger ner sin fritid åt att arbeta för ungdomar.

Vi ber återigen våra medlemmar och ursäkt och hoppas ni har överseende med detta.

Med vänlig hälsning
SOKU-Sveriges styrelse

SOKU-Sverige