Framöver så kan vi meddela Er att vi med glädje kommer att kunna presentera och dela med oss av resan vi gjorde till Syrien i samband med munkvigningen av Milad Issa, som nu har vigts till deyroyo Samuel.

Vi som åkte som representanter från SOKU var jag själv, Daniel Yalin (Mediautskottet), Gunilla Togan, Feride Tas, Emanuel Barhaido, Hobil Varli och Benjamin Aktas (Religionsutskottet). Med oss fanns även två representanter från Ungdoms Initiativet och ca 60 personer från S:ta Marias församling i Norrköping, församlingsprästen Abona Malke Mourad och Ärkebiskopen Mor Dioscoros Benjamin Atas.

Vi kommer att skriva artiklar, lägga upp bilder och låta er ta del av intervjuer vi gjort med elever som studerar på klostret. Sedan har vi även ett speciellt budskap som patriarken Moran Mor Ignatius Zakka I Iwas vill dela med sig till ungdomarna i Sverige och som ni kommer att kunna läsa mer om inom kort. Håll utkik! /Hälsningar i Kristus!

Mediautskottet