SOKU väljer att anställa ytterligare en kanslist, det blir Bedros Yevno som kommer hjälpa till med arbetet på kansliet tillsammans med Paulus Marouki.

Bedros Yevno är 26 år och studerar för närvarande vid Stockholms Universitet. Han är en man med mycket bollar i luften och detta är bara några av hans tidigare meriter;

Halvt utbildad IT-Pedagog samt marknadsansvarig styrelseledamot för Syrianska Ungdomsförbundet och ordförande för Syrianska Student Nätverket.

Han är dessutom ordförande för Syrianska-Arameiska Akademiker Föreningen vid Stockholms Universitet, www.saaf.info

Han föddes i Uppsala, men är uppväxt i Örebro. Sedan fyra år är Bedros bosatt i Stockholm, medan familjen lever kvar i Örebro.

Som person beskriver han sig själv som en glad person som inte är rädd för att hugga i ordentligt och ställer helhjärtat upp för både familjen, vänner och jobbet.

Bedros Yevno är en målfokuserad person som snabbt ser olika möjligheter för förbättring och utveckling samt sätter honom snabbt in i ny verksamhet.

Enligt Bedros så är den sociala biten väldigt viktig för honom där han alltid värdesätter tiden då han kan umgås med familj, släkt och vänner.

Förbundsstyrelsen vill hälsa Bedros Yevno hjärtligt välkommen. Paulus Marouki med flera års erfarenhet kommer att bistå med hjälpande hand och vi hoppas att ni båda kommer att kunna komplettera varandra på ett utomordentligt sätt.

Med vänliga hälsningar; Förbundsstyrelsen

Vi sätter vårt hopp till Herren, han är vår hjälp och vår sköld. (Psaltaren 33:20)

Mediautskottet