SOKU´s mediautskott inbjuder alla barn i 6-12 års-åldern till en teckningstävling som äger rum söndagen 9 oktober i St. Petrus och Paulus kyrka i Norsborg. Aktiviteten startar 10.00 och därför är vi tacksamma om föräldrar lämnar sina barn till kyrkan i god tid.

Under gudstjänstfirandet har barnen möjlighet att vara med i denna anordnade aktivitet där en rittävling arrangeras ur ett bibliskt tema. Denna aktivitet anser vi är väldigt viktig eftersom barn och ungdomar är kyrkans framtid.

Vi har som uppgift att lära våra barn vad den heliga Bibeln lär oss och vägleda dessa in på Guds väg.

Därför vill vi försöka uppmuntra barnen att vara med på sådana aktiviteter där de får chansen att lyssna till Guds ord och få uppleva hur mycket Herren älskar sina barn!

Vi tror och hoppas att denna aktivitet uppskattas av barnen och att sådana typer av aktiviteter blir något lärorikt som vi kanske kan försöka satsa mer på inom våra lokala kyrkor!

Folk kom till honom med barn för att han skulle röra vid dem. Men lärjungarna visade bort dem. Sannerligen, den som inte tar emot Guds rike som ett barn kommer aldrig dit in.” (Mark 10:13-15)

Tävlingen kommer äga rum i kyrkans lokaler. Priser och fika bjuder vi även på!

Med vänliga hälsningar: SOKU:s mediautskott.

VÄLKOMNA!

Vill du att Mediautskottet kommer till din stad och har en liknande aktivitet kan ni maila till soku-kansliet@telia.com

Soku:s mediautskott