Nu är den äntligen här. Den unika kalendern för Syrisk Ortodoxa Kyrkan.

Syrisk Ortodoxa Kyrkans Ungdomsförbund (SOKU) har arbetat med att kombinera den svenska kalendern med Syrisk Ortodoxa kyrkans kalenderår gällande fastetider, högtider, helgdagar med mera. Således kan man följa både det svenska kalenderåret och Syrisk Ortodoxa kyrkans kalenderår på ett mycket enkelt och pedagogiskt vis. Alla dagar, veckor och månader finns även utskrivna på syrianska.

Varje veckouppslag i kalendern har även ett vackert och tänkvärt bibelcitat med hänvisning för den som vill sätta sig in i referensen. I slutet av kalendern finns även en översikt av vilka epistlar och evangelium som läses respektive söndag samt helgdag under hela året. Detta är till stor hjälp för den som vill fördjupa sig i helgdagens budskap som förmedlas under gudstjänsten den specifika dagen. Det finns även utrymme för egna anteckningar och ett eget telefonregister.

Vi har även jobbat fram en bred och innehållsrik faktadel i fickkalendern. Däri man bland annat kan läsa om:

– Syrianska språket
– Syrianernas historiska och kristna arv
– Treenigheten
– Kyrkofäder
– Korstecknets betydelse
– Bibeln
– Jungfru Maria
– Fastan

Kalendern kostar endast:

1 st kostar 50 kr/st
20 st för 40 kr/st
50 st för 35kr/st
100 st för 30kr/st
antalet över 100 st kostar endast 25 kr/st

Vi hoppas att ni som organisation köper in ett antal av denna unika fickkalender och jobbar aktivt med att sälja dem i er församling/förening. Till kyrkorna är detta den absolut bästa julklappen för diakoner och diakonissor. För alla syrianer är detta en mycket användbar kalender, med faktadelar som är grundläggande och för vår kristna syrianska identitet.

Marknadsför den under jul som den perfekta julklappen!

Beställ före den 18 december för att garantera att ni får leverans innan jul:

SOKU-kansliet
Telefonnr: 08-550 401 53
e-post: soku-kansliet@telia.com

SOKU