TEATERN ÄR TILLBAKA! Med all glädje vill SOKU – Teatergruppen hälsa er varmt välkomna till den storslagna teatersuccén om ”Den förlorade sonen”. Denna teater spelades upp under SOKU:s 10 årsjubileum den 23 september, 2006 i Södertälje samt 16 december i Norrköping. Nu är föreställningen återigen tillbaka, denna gång i Göteborg. Teatern innehöll allt från skratt till tårar men framför allt ett berörande budskap. Ett budskap om kärlek och förlåtelse.

Lördagen den 3 mars klockan 18.00 är det dags för dig som är intresserad att ta sig till Teatersalong Möllan i Mölndals Folkets Hus vid Mölndals centrum – för att tillsammans med oss kunna närvara under denna glädjens dag. Information och köp av biljetter kan ske från SOKUs kansli, via mail eller telefon, samt hos följande kontaktpersoner: Yuhanes Kurt 0739-08 64 28

Gabriella Kilic 0737-89 74 46.

Kostnad: endast 50 kr/person och fika ingår! Observera att antal platser är begränsat, så boka snarast!

Teatern är baserad på liknelsen om ”Den förlorade sonen” (Luk 15:11-32) som vår Herre Jesus Kristus gav oss: en liknelse om förlåtelse och kärlek. Där en son lämnar sin familj för att finna livets mening, men slutar med att han inser att han vandrat på fel spår. Han ångrar sig och återvänder till sin fader för att be om förlåtelse och om att få vara i sin faders gemenskap.

Bakom detta SOKU-projekt ligger ett 40-tal hårt arbetande ungdomar som har gjort allt de kan för att kunna beröra just dig på något sätt. För att kunna förmedla Herren Jesus budskap på detta fantastiska vis

Vi hoppas att med Guds hjälp kunna ge er en oförglömlig föreställning – en oförglömlig afton som skall sätta djupa spår hos er.

Hjärtligt välkomna!

Yuhanes Kurt, 0739-08 64 28

Gabriella Kilic, 0737-89 74 46

SOKU- Syrisk Ortodoxa Kyrkans Ungdomsförbund 08-550 401 53 soku-kansliet@telia.com www.soku.org  

Yuhanes Kurt, Gabriella Kilic