Studieförbundet Bilda Öst är verksamt i Stockholms, Uppsala och Gotlands län. Vi bedriver studie- och kulturverksamhet tillsammans med våra medlemsorganisationer – frikyrkosamfund, ortodoxa och österländska kyrkor, ekumeniska organisationer och folkhögskolor. Bilda har också en öppen verksamhet som riktar sig direkt mot allmänheten.

Vik konsulent Ortodox bildning och kultur En av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Vi söker därför en konsulent, med inriktning på ortodox bildning och kultur, till en kreativ och utvecklande arbetsgemenskap.

Din huvuduppgift blir att fungera som verksamhetsledare för orientalisk-ortodox bildning, att ansvara för ett nätverk för orientaliska kyrkor respektive ungdomsorganisationer samt i övrigt utveckla folkbildningsarbetet tillsammans med våra ortodoxa medlemsorganisationer. Du kommer att ingå i ett arbetslag, men svarar själv för verksamhet och utveckling inom ditt ansvarsområde. Intresse för och kunskap om ortodox tradition, kunskaper i svenska och engelska, god samarbetsförmåga samt en positiv attityd är förutsättningar för tjänsten. Du bör även ha pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av folkbildning.

Kunskap i ytterligare ett språk liksom erfarenhet av projektledning är meriterande.
Omfattning: Heltid
Tidsperiod: 070815 – 080730
Ansökan senast: 070515

Upplysningar om tjänsten lämnas av regionchef Åsa Ahlqvist 08–7271821 eller personalchef Björn Olsson 08-7271726. Facklig företrädare är konsulent Lars-Inge Claesson 036-342107. Ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk skickas till

Studieförbundet Bilda Personalavdelningen, Folkbildningsgården, 125 30 Älvsjö eller bjorn.olsson@bilda.nu

Ovanstående lediga tjänst önskas införd i Platsbanken

Med vänlig hälsning

Björn Olsson Fax 08-7271728

Mediautskottet