Ett nytt verksamhetsår, en ny styrelse. SOKU-Botkyrkas främsta uppgift är att bevara och utveckla, en paradox för vissa men en självklarhet för andra. Hur rättar sig en människa efter en ram full av traditioner och kultur som sträcker sig längre tillbaka i tiden än den kalender vi följer. När denne ställs inför ett beslut, en tanke eller en känsla som kommer från en annan tid, hur mycket påverkar det oss och hur ofta vänder vi oss till vår grundkälla?

Hela kristendomen knäböjer inför samma budskap nämligen kärlek och förlåtelse. Ur dessa två begrepp kan allt som berör vår själ härledas. Kan detta ge Dig svar på Dina frågor? Med denna information vill Soku-Botkyrka passa på att bjuda in till en färgstark föreläsning om kärleksrelationer mellan unga killar och tjejer. Vad är kärleken i vår tid för oss unga Stolta Syrianer? Kom, lyssna och delta i den heta diskussion som tar sin riktning mot vad som kan anses vara rätt eller fel när han och hon väljer att vara ”tillsammans”.

Föreläsare: Robert Abraham

Datum: Torsdag 6/3-08

Tid: kl. 20.00

Plats: S:t Petrus och Paulus Syrianska Ortodoxa kyrkan i Norsborg

Varmt välkomna önskar SOKU-Botkyrka!

SOKU-Botkyrka