Kristendomens absolut viktigaste och största högtid är Påsken! Vår Herre Jesus Kristus upplöste våra synder och renade oss med sin uppståndelse till fadern i himmelen. Denna högtid är och förblir vår kristna religions påminnelse över vår Herres lidande för sina lamm.

Att definiera Påsken som kristendomens viktigaste och mest heliga högtid innebär att grunden återfinns i meningen med högtiden. Trots detta, kan för många, att vara oeniga om inträffandet av denna benådande högtid anses vara motsägelsefullt.

Men varför är det så? Är inte kristendomen En religion, bör inte denna heliga högtid firas i enighet? Vad är skillnaden?

I samband med Påskfirandets annalkande vill Soku-Botkyrka passa på att bjuda in på en intressant och informativ föreläsning om varför vi kristna firar Påsken på olika kalender datum. Samt om det finns andra större skillnader mellan vår utövning av den kristna läran.

Soku-Botkyrka, välkomnar Er varmt att deltaga till denna föreläsning.

Föreläsare: Fr Chabo Elkhoury

Datum: Torsdag den 20:e mars

Tid: kl. 20.00

Plats: St. Petrus & Paulus Kyrka

SOKU-Botkyrka