Ninib Kasselia var 29 år gammal och gick bort lördag den 19e april, kvällen till palmsöndagen i en mc olycka i Göteborg.

Ninib var en otrolig trevlig, hjälpsam och alltid glad kille som var älskad. Många såg upp till honom väldigt mycket och han var som en storebror för många. Ett hjärta av guld!

Den svåra olyckan inträffade på Härrydavägen i närheten av Landvetter utanför Göteborg. Två kompiskörande motorcyklister, 21 och 29 år, rände in i en stor amerikansk jeep. Olyckan inträffade strax efter klockan 18 på lördagen. Männen avled senare på Sahlgrenska universitetssjukhuset.

– Jeepen skulle göra en vänstersväng. Föraren säger sig ha kollat både bakåt och framåt och inte sett någonting. Men plötsligt ser han två motorcyklar komma mot honom. Den första cirka 50 meter bort och den andra 20 meter bakom den första, säger Jan-Åke Stranne, inre befäl vid Mölndalspolisen, till TT.

Jeepföraren bromsade och fick stopp halvvägs in på de mötande motorcyklisternas körbana.

– Han blev stående där mitt i vägen. Vi har uppmätt 54 meter långa bromsspår efter cyklarna. De tycks ha kommit ganska fort. Föraren har berättat att han blir ställd när han ser motorcyklarna och då bromsar han in.

Ett backkrön strax innan kan ha gjort det svårt för jeepföraren att se motorcyklarna. Han klarade sig utan fysiska skador men chockades svårt.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=907&a=415495 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2293832.ab

Denna händelse har drabbat många väldigt hårt, men han kommer alltid att leva kvar i våra hjärtan!

Ninib Kasselias begravning kommer äga rum i Göteborg, Möndal kyrkan, den 2a Maj

Må du vila i fred Ninib

Familjen Kasselia